Wednesday, May 12, 2010

uitm ke matrikulasi

pergh.... pening pk nak masuk mane......uitm atau matrikulasi hampir seminggu pk kowt.... erm...matrikualsi dapat kat kuale pilah uitm pon kat kuale plah..... hahhahahha klu masuk matrik 4 sure la amik sains hayat....klu kat uitm wat course diploma sains... subjek same jer... tapi matrik setahun uitm lak 3 tahun

ble pk punye pk..... amik gak la uitm.... sbb tak risky sgt.... sbb dah dok dalam U... psal mase hehehhe bukan kisah sgt.... hehehehhe blaja taknak terlampau TENSEN..... hahhahaha... asalkan blaja kan??? so UITM Kuala Pilah,N9 here i come

Wednesday, May 5, 2010

reunion SK Bangi


wow.... mmg seronok... pada 28 april 2010 kami wat reunion... fuh selepas 5 tahun tak jumpe mmg seronok.. kami jumpe kat Taman Tasik Cempaka aka TTC.... lepas penat tunggu lame gak... kami semue kelaparan terutame aku la sbb dari pagi tak makan mau taknyer... tunggu org kat TTC tu lak tgh panas... dah tgh hari lak tu.... mau taknyer lapar..
kami pon gerak ker food court billion BBB... aku ngn mira jer perempuan makan kat situ with the guys.... ladies semue makan kat McD... hahhhahha...yen yg mulenyer tak nak makan akhirnyer makan gak akibat tgk kami semue makan tak ingat dunia hahahhah
aku ngn mira n guys turun ke McD then kami decide gi alamanda sbb tak tau nak wat ape dah kat billion tuh... we decide men boling.... kami punyer la tunggu sorg kawan kami kat TTC yg tak sampai before gi alamanda tuh sempat lak kmi sekodeng aka ganggu satu kapel nih yg bermanje2 kat TTC tuh...hehehe..... tp leh lak kapel tuh wat bodoh jer... ngok tol r..
erm... kami pon ramai2 tangkap gamba kat TTC tuh
dengan 2 buah kete yg dipandu oleh amirul(ponteng keje sbb nak gi reunion) n nazrin aka yen aka penganjur dan due moto(aisar n aidy)... kami pon gerak la ke alamanda...
men boling sambil2 tangkap gamba...
lepas penat men boling kami pon gerak kuar kat alamanda tangkap gamba.... fuh tak penat2 kami posing hahahhaha....banyak gle pic kami tangkap... cian lak kat mira penat dye kene upload.. hahahha
after that kami berpecah ade yg gi karoke... n gi minum2.... aku sure la join yg gi minum....
hahhaha nyanyi suare tak sedap... hehehe... yg gi minum nih aidy, aisar, yen, huzaifah, mira najwa, aku, n mira azhar....kami borak2 dan bongkar segale kisah2 time sekolah rendah lu... lawak2.... paling best sekali tgk muker masing2 ble tak ingat someone.... hahhahah

hopefully leh wat lagi lepas nih... next 5 years... kite wat grant skit.... n lebih teratur...
keyh guys... miss u all....





hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers