Sunday, December 26, 2010

new semester!!!!

this week will be last week 4 holiday... wow pantas sungguh masa berlalu... pejam celik pejam celik jer dah nak mula sem baru dah... naik jer sem baru blajar perkara baru, bertemu dengan orang baru, kenali pensyarah baru dan yang pentingnya timba pngalaman yang baru.... chaiyok!!!!! U CAN DO IT!!!!!


SUBJECTS FOR THIS SEMESTER:

BEL260
BIO150
CTU151
MAT 183
CHM256
PHY210
HKR113

Saturday, December 18, 2010

ReSulT!!!!

9 disember:
kawan2 ku mula bertanya keputusan ku..gler r.. tapi setahu aku keputusan keluar tanggal 10 haribulan...try gak la bukak kat student portal tapi hampeh tak dapat... jam kot...
banyak kali sangt try sampai pihak uitm blog semue org tak leh cek.... last skali diorg umumkan diorg akan anta keputusan kat email student...erm...excited sangat aku sampai tak leh tido... kot2 diorg antaq email pagi2 buta... hahaha last2 aku tidoq gak hahha ngantuk tak tahan kot....

10 disember:
lepas solat subuh.... aku tidoq balik (lupa result nak kuar ngntuk sangat)... dalam kol 8 hazirah anta msg dah boleh cek result... dari ngntuk mata tak leh bukak terus segar... hahah... ngn serabainya dan mamun aku cakap kat abang aku nak guna pc nak cek result... dalam bebel marah2 die bagi gak guna hahahha.... dengan lafaz bissmillah first cek keputusan semue lulus dan pass hahha then baru tgk pointer.... tekejut happy tak kire la.... of course not 4 flat but beyond my expectation... suruh abang panggil ibu.... jelas tergamba ibu terharu tgk keputusan ku walau pon abang dah terlepas bgtau ibu keputusan aku... tapi tak per aku tak kisah...heheh
time bgtau abah lak awal2 mcm takder respon sangt but.. lepas tuh nampak la die happy sikit..
alhamdulillah ape yang aku target tercapai.... yang penting tgk wajah parent yg kite nak tgk lg wajah tu... n bagi kegembiraan kat diorg thats all i want... not more then that....
tarikh ni pon bersejarah buat kawan2 aku... kami berkawan baik... kami semue berlime... alhamdulillah semue dean list... harapan kami termakbul... syukur kepada Allah yang memberi kurnian yang sedikit tapi mampu memberi satu kegembiraan yang sangat besar kepada hamba2nya.


tahniah semue.
smoga kejayaan milik kita dan sahabat slamanya ameen

hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers