Wednesday, February 9, 2011

P E N A T

saya sangat penat minggu ini. erm keletihan sjak dari majlis ari sampai skrg tak ilang.. mau taknye tak rehat kot.. herm.. minggu ni lak tak berenti bergerak dari pagi ke malam.... sehingga i yang banyak cakap senyap. muke tak bermaya dari biase (but stil cute ok)...banyak bende gak yang jadi minggu ni... alhamdulillah masih boleh menanganinye... huh... terfikir balik pon boleh makin penat... entah lah...baru2 baru ni i kene wat presentation bio tentang oxidative phosphorylation...but i terang tentang electron transport chain jer yang len group i yang len yang wat.. well... i rase kiteorang wat ok dah sbb frens yang dengar mcm paham jer...then bile tanye paham ke dak diorg tanye skit tak banyak macam group len kene...test yang berturut... alhamdulillah test bio tadi boleh wat tapi tak tau la dapat brape... huhuhu... banyak gak hentam.. wooo lupe.. banyak assgmnt tak wat lagi.... dengan 2 essay bel, presentation 4 HKR and CHMnye tak prepare lagi wow..... pergh lot off work to do

hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers