Sunday, June 26, 2011

wow. unexpected.

since this third semester, i have no time at all..... third week i already have quizzes.. not one but two. huh my calculus two only have one chapter left. pergh.... on this 5th weeks i have alot of works need to do. we are forced to enter IID. well luckily i had done before so it becoming easier than the first time but still a lot of work to do.. i have to submit my assignments on this Friday. n next week i have 2 tests and presentation. math and physics. it makes me exhausted. herm i will take it slow... and done it step by step...aja aja fighting!!!! insyallah


p/s: i love Korean song

bersabarlah....

wahai sahabat... mungkin kita diberi dugaan untuk sesuatu hikmah... dengannya dugaan itu kita menjadi lebih kuat. tabah dan lebih menginagtinya. ku sadar ku tidak mampu katakan apa2 selain bersabarlah dan kuatkanlah diri. jika tidak masa depan kita turut terancam.... bersabarlah kerna dugaan itu menunjukkan Allah sayang pada kita. dan mahu kita mendekatkan diri kita kepada Nya.

Wednesday, June 1, 2011

SEM 3

salam kepada semua. sebelum iman meneruskan bicara marilah kita sedekahkan alfatihah kepada mangsa2 tanah runtuh di batu 14, hulu langat, selangor. semoga mereka ditempatkan di kalangan org yang beriman.

alhamdulillah. iman selamat masuk sem 3. iman harapkan sem ni lebih baik dari sem lepas. ameen. diawal sem nih banyak gak dugaan yang iman alami. banyaknya timbul berkenaan rumah sewa iman yang akhirnya iman tinggal di dalam kolej. thanks alot to auntie zira, uncle syamsul and adik ain tolong angkat barang iman n zira dari umah sewa ke kolej. heheh. nampak gayenye tak berdikari lagi lah. hahah. well manja la kate kan (eh manje ker?).

dok kolej nih iman masih dapat roomate n housemate yang sama, zira, wani,ika, wana n atin. but kami terima ahli rumah baru, seorang adik, syahirah. panggil syira jer. alhamdulillah. but akk mira kesayangan iman tak dok sekali tapi die dok umah sebelah iman je. heheh.mari bersama mencipta kenangan di rumah baru no 25. yeah!!!!

skrg hidup iman lebih happy. i sedar iman ade ramai org yang iman sayang dan ramai jugak yang sayang iman (perasan jer). kakak sayang ibu n abah sangat3!!!!! muah!!! xoxo =)

hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers