Monday, October 31, 2011

keliru dengan hati ini
hati menginginkannya
jiwa takut hadapinya
akal menolak
emosi merinduinya

awak terima kasih sebab jujur
jelaskan perkara sebenar
permintaan awak tu saya faham
jujur awak istimewa dalam hidup saya
tapi saya takut perkara berulang kembali
mungkin saya tak ready lagi
takut nak bagi komitmen
saya risau dengan diri saya sekarang nih
risau awak tak boleh terima attitude saya
well
saya mengaku saya suka fikir semua masalah adalah masalah besar
disebabkan perangai saya nih
saya tak boleh bagi perhatian katbanyak bende
satu benda dalam satu masa
macam awak cakap hari tu
awak tak faham kesibukan saya
heheh
alasan yang saya bagi hari tu hanya satu yang besar
jadi
bagi saya masa secukupnya
untuk fikirkan jawapannya
please

Saturday, October 22, 2011

everything

aku overhelming skrg nih
semue aku rse
sedih
marah
terharu
gembira
everything
huh
aku tak tau la...
i guest
ni semue gara2 cuti
dan tak tau nak buat ape
ok tu je la

Tuesday, October 11, 2011

Sunday, October 9, 2011

love them


from left: wana, wani, ika, zack, me and hazirah
bottom: shera

i love them so much
wish we can stay together next sem my dears
love this moment...
best picha eva...


Saturday, October 1, 2011

birthday


pada tanggal 18 sept... ari jadi junior kami shera... hehhe for the first time buat surprise kat org... penat gak taw.... well everything turn out welll.... such a relieve.... mesti pelik kan... kek ni name kite org semue ade... ni sbb kami tak penah sambut birthday kat cni.. so name semue ade baru adil kan.... heheh got to go now nnt ble2 klu free i post gamba kami on that day... ok daaa

hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers