Tuesday, January 24, 2012

January

bulan jan nih ramai ari jadi kawan2 and family iman
last 2nd and 23th january ari jadi ibu n ajim

on 2nd Jan my belove mother's



on 23th Jan my bro 's

eppy bithday jugak to my grandma and cousin, imran
both of them their birthday on 27th Jan


eppy bithday to my frens
amir hakim (1st Jan)
fasihah (7th Jan)
amydia (8 Jan)
fatimah (13 Jan)

picha :D

balik kali main keje aku is edit and pilih calon2 gamba untuk dinaikkan di dinding rumah kami... well bukan keje susah pon.... pilih n crop je hahahha edit tang lain dak la sangat tapi ada gak la skit... ( hey iman cakap btui2 skit hahah) then kami realize gamba sorg2 family den tak banyak (except me heheh) terutame gmba ibu n abah... sorry mom, dad, kakak pilih je gamba... we dont have any choice.....huhu. ok.. done.. semue gamba dah dipilih.....
sampai la 2 gamba aku tak plih lg... then parents aku mula bebel ble tgk gmba2 aku tuh..hahahahhahah.... "kakak ni banyak gamba sorg tapi semue buat muke" "tak de ke gamba elok skit" "tak der ke gamba muke nampak natural"
huhuhuh sedih seyh nambuat macam mner time tangkap gamba muke den mmg trus jadi macam tuh trademark la katekan.... hahhaha

antara gamba yang terpilih:




Friday, January 20, 2012

25 Dec

last 25th Dec 2011, Pulau Pangkor is selected our next destination for our holiday. its quite interesting. it is a beautiful place. aish susah la nak tulis ayat english... hahahha
back tu malay keyh
pernah tak korang tengok kat mane2 dalam malaysia teksi dye kaler pink? takkan.... same as me... first time kot!!!!


first thing must do in this island is island hopping. korg akan lawat 3 pulau. 2 pulau korg akan tgk bentuk2 batu besar yang ade kat situ. ade bentuk penyu, buaya and paus

satu lagi pulau lagi korg boleh snorkling. seronoh weyh!!!! tgk hidupan laut..... tapi yang tak tahannye kalau korg luka sbb kene teritip kat batu2 tuh.... terbaik la.... lambat gila nak baik luka tuh.


but for me, masa dan aktiviti yang paling seronok is buat la ape2 aktiviti pon asalkan buat aktiviti bersama2 family ku. because i love my family!!!!! muah!!!!

till next time.... salam semua

hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers