Tuesday, July 26, 2011

Isi Hati Mungkin

saya sayang mereka. mereka adalah sahabat2 yang sangat baik. bersama hadapi susah senang bersama mengikut arus kehidupan. rasa hati yang tak mampu diluahkan. itulah saya. tapi saya risau denagn hati kerna ia pandai membuaikan perasaan yang tak mampu membuatkan aku semakin keliru denagn kehidupan. mujur seorang sahabat saya ni nasihatkan. nasihat dia "pastikan adakah kata2 hati awak tu samada kata2 naluri suci atau kata2 nafsu yang memanipulasikan kejahatan kelihan seperti suatu kebaikan." lebih kurang macam tu la die ckp. trima kasih awak. herm. hati tolak yang haram jauh please saya tak nak ke arah jalan gelap tu!!!
buat semua saya sedar saya bukan la seorang yang sabar. amarah dihati kadang kala dilepaskan tanpa pedulikan yang lain. maafkan saya. saya sedar cuma sekarang nih saya sangat tidak mampu untuk cakap berlapik.. menyebabkan saya hanya boleh berkata sejujurnya selaras dengan kata2 hati saya. tolong maafkan saya.

Friday, July 22, 2011

Bayi kecil







melihat mereka kita menjadi tenang. bebanan di dada turut berkurangan. mengapa kita berasa begini? mungkin kernna mereka suci dari segala dosa. sesuci kain putih mencuba menjernihkan hati kita yang kelam. memberi seddikit cahaya kepada mereka yang dalam kegelapan. mungkinlah.
aku tenang melayan si kecil. tiada yang lebih baik dari melihat tawa mereka, melihat mereka tenang dalam tidur. mereka mereka tanpa dalam kerisauan. aku jauh tenggelam dari dunia yang menyakitkan bila melihat dan melayan mereka.

Tuesday, July 19, 2011

Dean's Dinner



























salam semua,


rase seronok sangat first time gi majlis dinner mcm nih... unfortunately buat kat laman luas uitm jer.... bukannye hotel... but it still ok kan..... serius rase seronok.....

p/s : (gamba kanan: dengan housemate , gamba kiri : dengan classmate)
insyallah ade rezeki kite gi lagi same2 keyh.....


wassalam.

Monday, July 18, 2011

mid sem

cuti mid sem nih.... tugas saya banyak salah satu ialah.... sorting my heart..............

hari yang dinanti

Daisypath Happy Birthday tickers